13.09.2020 г., 9:47 ч.

Да ти завия лятото за вкъщи 

  Поезия » Друга
593 1 11

Може би ще дойде ден
и аз отново ще те видя...
Ще бъда доста променен –
бразда в челото ми ще скита!


Косите ми навярно ще са триж
по-бели и проскубани, и редки,
но ти поспри... поспри се и ги виж –
очите изпод старите ми клепки!


В есента ми топла се задръж,
макар и стари сме едни и същи...
B скута си за малко ме подръж,
да ти завия лятото за вкъщи!

 

© Добри Бонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??