Sep 13, 2020, 9:47 AM

Да ти завия лятото за вкъщи 

  Poetry » Other
590 1 11

Може би ще дойде ден
и аз отново ще те видя...
Ще бъда доста променен –
бразда в челото ми ще скита!


Косите ми навярно ще са триж
по-бели и проскубани, и редки,
но ти поспри... поспри се и ги виж –
очите изпод старите ми клепки!


В есента ми топла се задръж,
макар и стари сме едни и същи...
B скута си за малко ме подръж,
да ти завия лятото за вкъщи!

 

© Добри Бонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??