13.08.2013 г., 20:03 ч.

... Да тръгна 

  Поезия » Философска
672 1 2

Когато сили нямам да дишам

и не искам нищо и никой не обичам,

когато агонията ми в шепа пепел ме превръща -

тогава отново всичко към теб ме връща.

 

Щом слънцето чернее и уж се усмихвам,

а в мен сълзи валят -

когато отново осъзнавам, че лъжа е този свят -

тогава просто искам без посока, на някъде,

макар и бавно да тръгна -

само напред да вървя и никога,

никога назад да не се обърна!

© Виолета Веселинова - Ил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??