8.08.2012 г., 15:38 ч.

Да уловиш мига 

  Поезия » Любовна
624 0 2

Да уловиш мига

Да уловиш мига, когато
  два лъча, от две слънца
    се сливат,
за да се роди една искра.

Да уловиш мига, когато
  два погледа, от две сърца
    се срещат,
за да се роди една мечта.

  Да уловиш мига
и да го направиш вечност -
  тъй далечна е целта,
недостижима всъщност.

Защото мигът - той просто миг е...
  Искрата тлее,
    мечтата гасне,
а сърцето тихичко ридае.

Декември, '07

© Цветелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??