10.01.2007 г., 0:14 ч.

Да вярваш! 

  Поезия
580 0 1
Готов да си
на всеки да повярваш,
непредубеден да бъдеш ти.
И макар да те разочароват,
сили в тебе да намериш
отново да се довериш.
Да вярваш в
добротата у хората
дори когато тя
умело е прикрита.
Да я търсиш
и да вярваш в нея
ти докрай,
колкото и рядко да успяваш
у другите да я съзреш.

Но както в тях,
така и в себе си повярвай!
Вяра в силите си имай;
че с всичко можеш да
се справиш знай!
Пред трудностите не унивай-
смело и уверено ги преодолявай!
На победата на доброто над злото
винаги се наслаждавай!-
допринесъл си за нея и ти
с вярата своя безкрай.

© Анна Адамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??