И боли, ах колко боли,
да те изгубя за втори път.
А боли, ах колко боли,
два пъти по първия път.
Млада, наивна пожелах
да те отпратя първия път.
Зряла, разумна пожелах
да не те губя втория път.
Но ето, колкото и да тъжа
ти като бяла птица, последна надежда
летиш във този миг
за другия край на света.
Ах колко боли да загубиш,
да загубиш два пъти любовта.
© Cassy Lost Всички права запазени