Sep 12, 2017, 9:59 PM

Да загубиш два пъти любовта 

  Poetry » Love, Free verse
876 0 4

И боли, ах колко боли,

да те изгубя за втори път.

А боли, ах колко боли,

два пъти по първия път.

 

Млада, наивна пожелах

да те отпратя първия път.

Зряла, разумна пожелах

да не те губя втория път.

 

Но ето, колкото и да тъжа

ти като бяла птица, последна надежда

летиш във този миг

за другия край на света.

 

Ах колко боли да загубиш,

да загубиш два пъти любовта.

© Cassy Lost All rights reserved.

Как сме способни човеците, сами да си причиняваме най-силната болка на света. Думите са недостатъчни да изразят мъката в сърцето.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, Велин!
  • Много тъжен, а толкова красив стих...
  • За жалост обстоятелствата не го позволяват. И няма изглед скоро да го позволят. Благодаря за подкрепата Албена!
  • Не тъгувай, ако наистина е любов, ще се върне! Но не я губи пак!
Random works
: ??:??