11.11.2007 г., 18:02 ч.

Да, зимно е 

  Поезия » Любовна
1138 0 32
Да запалиме огън в камината,
за да стоплим душите изстинали.
Две души побелели от зимата,
две години вече отминали!
                    
Да поседнем на мечата кожа,
виж, снежинки се гонят в нощта.
Топла длан върху теб ще положа,
нека има любов, нека няма тъга!
                             
Да напълним кристалните чаши,
със тръпчиво, горчиво винО.
Да загърбим проблемите наши,
да полегнем на звездно легло!
                           
Да обърнем обратно часовника,
часовете да спре да брои.
Да се слеем като сенки от огъня
и люби ме,
                люби ме,
                             люби...

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??