10.08.2010 г., 12:43 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
485 0 0

 

Да  галиш косите ми нежно

аз  искам отново сега -

да пиеш от устни горещи,

разпали ти във мене страстта.

 

Да бие сърцето ми лудо

аз искам отново сега -

събуди ти във мене онова

тръпнещо чувство.

 

- Ах, как искам всичко това! 

 

 

© СТЕФКА ИЛИЕВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??