24.06.2007 г., 6:26 ч.

* * * 

  Поезия
536 0 0

Понякога думите са излишни,
друг път са необходими като Въздуха,
като Вятъра, като Огъня, като Жива вода.
Но тогава едва ли има кой да ги чуе -
като глас в пустиня са!


24.10.2003 г.

© Мариета Аргирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??