16.12.2008 г., 13:13 ч.

Дадености 

  Поезия » Гражданска
656 0 4

 Дъжд, земя - кал.

Държава, българи - провал.

История, събития - дати.

Нашенци, дебати - егати.

Парламент, правителство - тарикати.

Народ, оцеляване - похвати.

Ебати!

© ШЕМЕТ Тарантупски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??