7.05.2019 г., 18:02 ч.  

Дафни и Слънчогледа 

  Поезия » Философска
562 0 3

 

Няма път за обратно
има само напред.
Има дървото от Дафни,
има огън и лед..
Има прегради по Пътя
има разделено море.
В сърцето ми птицата мъти,
в душата ми грее небе.
Две ръце разпилени,
които ръсят трохи.
Разкъсват бързото време 
раздават уши и очи.
Нека стъпките пишат
по Земята следа
и краката да сричат -
още миг ще летя.
Няма път за обратно
има само напред.
Ето близо е Дафни
и един свят - Слънчоглед...

© Слава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??