26.07.2019 г., 22:28 ч.

Да имаш още липови нощи 

  Поезия » Любовна, Друга
164 0 0

Да има още липови нощи.

Ти дойде с аромата на нощта;

погали ме с невероятен чар и красота

и ухание на съвършена красота.

 

Сега в стиховете ти се роди.

До мен ела! До мен бъди!

Ти донесе ми само радост и светлина!

Ти си най-красива на света.

 

Ти си изумително красива.

Твоята хубост завладя нашите сърца.

От две хубави очи.

Небесна красота излъчваш ти.

И нарисува най-хубавите мечти.

 

© Светла Кирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??