Jul 26, 2019, 10:28 PM

Да имаш още липови нощи 

  Poetry » Love, Other
167 0 0

Да има още липови нощи.

Ти дойде с аромата на нощта;

погали ме с невероятен чар и красота

и ухание на съвършена красота.

 

Сега в стиховете ти се роди.

До мен ела! До мен бъди!

Ти донесе ми само радост и светлина!

Ти си най-красива на света.

 

Ти си изумително красива.

Твоята хубост завладя нашите сърца.

От две хубави очи.

Небесна красота излъчваш ти.

И нарисува най-хубавите мечти.

 

© Светла Кирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??