3.05.2008 г., 20:32 ч.

Дай ми... 

  Поезия » Любовна
1074 0 3

Дай ми име - назови ме...
Дай ми форма - оцвети ме...

 

Каквато искаш ще съм аз...
Поискай ти и ще съм аз...

 

Дай ми смисъл - изпълни ме...
Дай ми спомените свои - претвори ме...

 

Нека бъда твоят свят за миг поне...

 

Аз ще бъда твоята забрава,
ще те изтрия от погледи и мисли -
нека бъдем само двама...
Ти и аз - аз, каквато искаш ти...

 


(Посветено на нея...)
 

© Ели ИзбериСи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??