22.12.2018 г., 18:51 ч.

Дай ми сила, дай ми воля 

  Поезия » Друга
283 1 0

Моля те, Боже, прости ми,
моля те, със сълзи на очите!
Пътят верен покажи ми,
моля те, изтрий сълзите!

 

Много се разкайвам Боже,
помогни ми, аз те моля,
без теб, никой не може,
дай ми сила, дай ми воля!

 

На теб като приятел мой говоря,
на тебе само, аз се моля,
помогни ми, аз да се преборя,
дай ми сила, дай ми воля!

 

Пред тебе господи аз падам,
моля ти се от сърци,
не позволявай, тъй да страдам,
протегни към мен ръце. 
 
Благодаря ти аз за всичко,
Господ мой аз те наричам,
Моля се, аз за едничко,
винаги така да те обичам.

 

Винаги така да те обичам,
както ти обичаш мен,
от всичко лошо се отричам,
Моля те, бъди до мен! 

 

Моля Те, бъди до мене
Всичко лошо, ти да ми простиш,
Моля ти се нощ и денем,
ти над мене, все да бдиш!

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??