5.09.2008 г., 8:22 ч.

Дакота 

  Поезия » Любовна
527 0 4
Дакота

Ти полудя, заприлича на мен,
съблече обвивката важна,
че аз съм гол и извратен,
но лудостта ми е заразна.

И зная, че се зарази,
видях го в очите,
душата ме на екс изпи,
възможни станаха мечтите.

Възможно и лесно
от небето звезда,
да сваля небрежно
и с усмивка да ти я подаря.

p. s.
Онли афта а ботел ъф муншайн, саншайн,
бат стил самтинг-блади амайзинг!!!

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??