26.12.2018 г., 16:54 ч.

Далавера 

  Поезия » Епиграми
702 1 6

Съдбата често ме завърта,

като топче в тото сфера.

Сутрин ако се събудя,

значи съм на далавера.

 

Авт.Весо: 16.10. 2016г.

© Веселин Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??