24.06.2006 г., 16:52 ч.

Далеч е изворът.... 

  Поезия
553 0 15
Далеч е изворът, а аз от жажда
не виждам пътя, а мираж
очите ми премрежва.
А искам! Колко много искам!
Да стигна със своите нозе
до оня миг - оазис,
когато паднала на колене
да пия сокове на нежност.
И да поглъщам със очи
мечтанията сбъднати копнежи,
да вдъхвам истини и красоти
душата ми от радост да празнува!
А  всеки ден вървя към него.
Всяка вечер, заспивайки умирам,
а с утрото отново се прераждам
и все вървя, вървя към теб,
ти, извор мой на мойта сила...

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??