31.10.2020 г., 8:06 ч.

Далеч един от друг 

  Поезия » Любовна
176 1 0

 

Дори и километри да ни делят,винаги за теб ще мисля.

Дори да се опитват да ни спрат,няма да успеят и ще трябва да го разберат.

Моята душа със твоята преплетена сега е и сърцата ни и двете във едно преплетени са то се знае.

Не знам за теб,но със мен така е,чувствата които ги изпитвам аз по теб сърцето ти ще трябва да узнае. 

 

Ти си моето съкровище несметно и за теб готов съм да умра.

Но разбери ме мило мое аз без теб не искам да съм на света.

Всеки ден го аз повтарям и накрая ще го осъзнаеш,

че истински те аз обичам и това със сигурност ще трябва да узнаеш.

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??