27.03.2007 г., 9:59 ч.

Далеч си... 

  Поезия
599 0 3
Далеч си
за да ме прегърнеш, приятелю.
Далеч си
за да видиш болката и отчаянието...

Пращам ти буря
да те целуне вместо мен.
Не се предавай, приятелю,
Алберто ще се върне някой ден...

Помниш ли още
кестените през октомври
и черните застинали коне?
Помниш ли дъха на Алвина
под болярското небе?

Далеч си, приятелю,
за да те почувствам както преди.
Безумно далеч си когато
най-много ме боли.

     21.10.2006

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??