17.02.2005 г., 16:02 ч.

Далече си. 

  Поезия
1289 0 0
Далече си ти сега.
Без тебе пуста е моята душа.
Как искам аз сега,
ти да се завърнеш,
силно да ме прегърнеш,
да целунеш моето лице,
за да усетиш трепета на щастливото сърце.
Да хванеш моите ръце
и никога по пътя обратно да не тръгнеш,
гръб пак да ми обърнеш.
Но мечта е, аз го зная.
И пак сама ще остана в нощта,
без теб и любовта .

© Мая Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??