Feb 17, 2005, 4:02 PM

Далече си. 

  Poetry
1276 0 0
Далече си ти сега.
Без тебе пуста е моята душа.
Как искам аз сега,
ти да се завърнеш,
силно да ме прегърнеш,
да целунеш моето лице,
за да усетиш трепета на щастливото сърце.
Да хванеш моите ръце
и никога по пътя обратно да не тръгнеш,
гръб пак да ми обърнеш.
Но мечта е, аз го зная.
И пак сама ще остана в нощта,
без теб и любовта .

© Мая Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??