18.12.2009 г., 13:39 ч.

Дали 

  Поезия » Любовна
1095 0 4

Дали, когато слънцето изгрява

и росата стича се по тихата трева,

а  славеят весело припява

своя познат рефрен за любовта -

ти сещаш се за мен...

 

Дали, когато морската вода облее

нозете ти, пропили се във пясъка,

а чайките, в небето реещи се,

огласят твоята душа -

ти сещаш се за мен...

 

Дали, когато планината стенеща

от вятъра в косите ти опиянява

мислите ти в екстаза

на природата -

ти сещаш се за мен...

 

 

Дали, когато целувката сладнееща

се е отскубнала в миг на еуфория

от радостта на преживяното -

ти сещаш се за мен...

 

А колко ли пеперуди са се раждали,

когато сърцето ти е биело в ритъма

на споделеното очакване

с аромат на пролетта пропито!

Дали сещаш се за мен?

 

С главата си ще разбия портата на егото.

                     С ръцете ще запуша раните на вярата.

С крак ще смачкам болката.

С молитва ще издигна стълбата на щастието.

За да можем отново да сме истински! 

© Диан Гочев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??