7.03.2009 г., 22:27 ч.

Дали? 

  Поезия
1165 0 11

Дали

ще те срещна

отново

        там, някъде...

в някой друг

живот...

Дали ще те

позная,

     дали

        ще ме

обичаш,

     дали ще те

почувствам,

       любов моя,

или ще

       продължа

да живея

      с неясното

чувство

      за твоята

     липса, точно

когато ти си

     близо до мен?

© Лора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??