Mar 7, 2009, 10:27 PM

Дали? 

  Poetry
1170 0 11

Дали

ще те срещна

отново

        там, някъде...

в някой друг

живот...

Дали ще те

позная,

     дали

        ще ме

обичаш,

     дали ще те

почувствам,

       любов моя,

или ще

       продължа

да живея

      с неясното

чувство

      за твоята

     липса, точно

когато ти си

     близо до мен?

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??