26.12.2008 г., 20:15 ч.

Дали? 

  Поезия » Друга
491 0 0

Стоя изправена...
но не знам дали си струва -
смисъл има ли, когато
хората дори не съществуват?

Бавно по лицето ми път проправя си сълза...
причина ли?
Емоция във празен свят,
силен смях в присъствието на смъртта,
свеж полъх към угаснал вече цвят
и затворена стои в кутия радостта,

изкривена от сълзите свята младост,
плаче още и за лъч надежда...
а аз, бягайки от тази слабост,
и красивото пред мене не поглеждам.

Ако с тази цел измислен е света,
то незнам какво по-лошо от това...

© Третата Отляво Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??