29.06.2012 г., 23:32 ч.

Дали... 

  Поезия » Любовна
751 0 0

Дали те има, или аз си те измислих,
oстанала самичка във дъжда.
Във спомените те прелистих,
но не открих те в жълтите листа!

Дали си бурята, която

бушува тихо в моето сърце.
Или роден си, за да бъдеш мое лято,
за да те искам с порива на мъничко дете.

Дали не идваш само да запалиш 
искрицата, която в мен искри.
Или ще бъдеш с мен в пожара
на нашите намерени души.

© Мария Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??