3.04.2012 г., 20:15 ч.

Дали? 

  Поезия » Любовна
1066 0 23


      Дали?

 

     Някой ден

     ще спра да те обичам.

     Дали ще свети

     и тогава слънцето,

     дали ще заръми?

     Дали ще бъда

     и тогава същата?

 

    Дали ще бъдеш ти?

 

                                         03.04.2012 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??