24.05.2011 г., 20:43 ч.

Дали? 

  Поезия » Философска
378 0 1
"Дали?"
Очите си потърсих във калта,
но не можах във тъмното да ги открия,
защо ли в гибелната сянка на греха
опитах се от себе си аз да ги скрия?

И пипнешком, със пръсти вкочанени,
сам диря път в гората от лица,
ала ръцете си отдръпвам омърсени
от злите им, покварени сърца.

Езици, като хищни остриета във плътта,
оставят в мене кървави следи,
но знам - прегръдката студена на Смъртта
навеки ще ги заличи...
Покоят е в последното дихание.
Дали?

© Задгробник Евотош Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??