6.04.2013 г., 11:43 ч.

Дали?! 

  Поезия
747 0 1

                       ДАЛИ?!

Приижда здрачът, в мрака си обгърнал

човешката неволя, суета.

Дали във себе си ако надзърнем,

ще бъдем по-добри, отвъд жестокостта?!

 

Привел гръбнак, умора надделяла...

Окови тежки, каменни стени...

Не спира буря побесняла

да бута, тръшка, чупи и свисти.

 

Дали с притихналата вечер

ще влеем в себе си уют?!

Поне в съня ни да е песен

и стих, прошепнал "топъл юг".

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??