28.04.2014 г., 19:22 ч.

Дали ? 

  Поезия » Философска
775 0 9

Дали сме скитници в една вселена
с поредна спирка - малката Земя,
дали душата за любов е преродена
без своя пламък - сродната душа?...

 

Дали пред Бога всички коленичим
с богатството си - мисли и дела?...
Дали приличаме на малко птиче
изплакало с безсилен вик греха?...

 

Дали сме за един живот родени,
дали след края има светлина?...
В небето има толкова вселени,
но нашата е тук, в мига, сега...

© Елена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??