6.07.2015 г., 9:52 ч.

Дали? 

  Поезия
380 0 0

Дали за теб съм по-красива?
Или мразиш ме сега?
Дали ме криеш в тъмно сиво,
или разказваш ме с тъга.

Дали понякога си спомняш
за нас с усмивка на уста,
или тъжейки си припомняш
как държал си моята ръка.

Дали ме пазиш като спомен.
Или вече си забравил.
Дали си лист, от розата отронен,
или следи не си оставил?

Дали изпитваш обич още,
или не те интересувам.
Дали през дългите ти нощи
други мигли ти рисуваш?

Дали ти липсвам мъничко поне?
Или за мен не се и сещаш.
Напуснах бойното поле.
Сега довиждане, до нови срещи.


 

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??