18.09.2018 г., 18:15 ч.

Дали 

  Поезия » Любовна, Философска, Друга
596 0 1

Дали живота минава на лента

и ние копнеем за женския допир

на ръце набрали пролетна мента

и уста неизказали хиляди вопли.

 

Дали живота минава на лента

и ние се борим за късче вселена,

за нас близостта е разменна монета

а думата “НЕ”  е все непростена...

 

Дали живота е просто небрежен

към  всяко наше мъничко бягство

и чувствата са божествена прежда,

а ние царе без никакво царство.

 

Живота е просто горска пътека,

в която мечтите бягат в града,

любовта за тях не е само утеха,

за тях тя е просто духовен парад.

© Георги Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??