21.03.2006 г., 0:41 ч.

дали 

  Поезия
833 0 1

Дъждът вали навън,
дали и ти за мен си мислиш?
Дали и ти си някъде сам
и под дъжда ми шепнеш, че ме искаш!
Дали ще чуеш моето "ела",
или ще се изгуби в тъмнината,
дали до теб ще стигне любовта,
или и тя ще се стопи във мрака?
Студено ми е и се сгушвам,
ала до тебе искам да съм,
че самотата бавно ме убива.
Дали и с тебе е така?!

© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??