Mar 21, 2006, 12:41 AM

дали 

  Poetry
834 0 1

Дъждът вали навън,
дали и ти за мен си мислиш?
Дали и ти си някъде сам
и под дъжда ми шепнеш, че ме искаш!
Дали ще чуеш моето "ела",
или ще се изгуби в тъмнината,
дали до теб ще стигне любовта,
или и тя ще се стопи във мрака?
Студено ми е и се сгушвам,
ала до тебе искам да съм,
че самотата бавно ме убива.
Дали и с тебе е така?!

© Мими All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??