...дали съдбата ми се смей –
харесах си едно момче?
За мен усмивката му грей –
стеснително като врабче!
Преди да ми рече – „Здравей,
днес каня те на рандеву!”
Облякох рокля на солей,
крачета с токчета обух.
Червило, грим, парфюм, и руж,
и дансингът е само наш!
Оркестърът ще свири туш,
аплодисментът ще е ваш!
19.05.2017 г. 19.07 ч.
© Таня Чардакова Всички права запазени