1.03.2007 г., 11:58 ч.

Дали?! 

  Поезия
475 0 2
Надничайки из чужди думи,
в мен раждат се идеи
прекрасни, топли... и по
друми незнайни те поемат.

Дали това е плагиатство?
Дали съм аз крадец?
Да спра ли чувството прекрасно,
родено в чуждий стихоплет?

Дали незнанието е оправдание?
А знанието дава ли права?
Дали е нужно покаяние
за чужди чувства в моите слова.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??