28.10.2008 г., 7:21 ч.

Дали? 

  Поезия
492 0 5
 

Дали те обичам все още?

Ти пазиш ли нашите нощи?

А пазиш ли в скута си топъл

онзи тих, нежен вопъл

за тебе тъкан върху рози?

Дали те обичам ли питаш?

Очите не виждаш ли, спят.

Душата волна лети.

Сърцето рани няма.

Света днес е за двама.

И спира да се върти.

Дали...

По добре да не знаеш.

Щом дочуеш гласа на сърцето,

сам отговора ще познаеш.

 

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??