13.11.2008 г., 7:29 ч.

Дали 

  Поезия » Любовна
875 0 1

Дали ще мога някой ден

от паметта си аз да те изтрия?

Ще стане ли така, че в мен

следа от теб да не открия?

 

Дали без тая светлина,

от твоите очи огряна,

ще мога дълго на света

далеч от тебе да остана?

 

От своя сън не знам дали

да те прогоня ще успея.

В миг, що огън в мен гори,

на пепел ще превърна и ще разпилея.

 

Ще мога ли? - попитах своето сърце -

от своята любов да се отричам

и да отблъсна твоите ръце,

но сърцето казва "не", защото те обичам.

© Мая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??