20.10.2008 г., 2:50 ч.

Дали 

  Поезия » Друга
631 0 13
Дали
 
                        Дали Бетина?

Спирам пред един странен портрет,
гледам го, от долу нагоре,
тънки мустачки, коцкар напет!
Хаста ла виста сеньоре!

Очите му, тигри сиамски ръмжат,
до него две плахи жирафки,
от горе надолу птици кръжат,
изобщо не е за оплакване!

Доста се бави, казва видимо с радост,
е, рано или късно, всеки е тука,
как съм в анфас, на яве във Прадо?
Макар, че на мен (хич) не ми пука!

Ставаш! му казвам, Голяма Рептилия!
А той си потрива ръцете,
аз съм, (пъчи се) от великите най-великия!
От мен скромност недейте търсете!

26.12.2007  00:40 СЕТ Lululand

© Ми Ки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??