17.08.2008 г., 10:51 ч.

Дали 

  Поезия » Любовна
579 0 15

Дали една любов на прага чака

да срещне твоя поглед мил,

когато уморен от дълъг път

и тръпнещ се прибираш у дома?

Да се повдигне лекичко на пръсти

и целуне топлите очи.

Добре дошъл да ти прошепне,

в прегръдка тиха с теб да помълчи.

С нежен дъх косите да разроши,

обичам те да промълви.

На гърдите и глава положил,

да чуеш от радост как сърцето и тупти

и огъня в душата да усетиш как гори.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??