27.01.2008 г., 13:46 ч.

дали 

  Поезия » Любовна
496 0 6

Последвах те.

Не знаех на къде.

Остави ме

сама на сред Нищото.

Изгубих се.

А ти ме намери.

Дали пак да

те последвам

по пътя за вкъщи?

Дали ще имам сили

да се върна?

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??