19.03.2005 г., 15:59 ч.

Дали безкрай 

  Поезия
742 0 1
Затвори се последната врата,
сама останах във мъглата...
Кога ще дойдеш ми признай,
ще върнеш ли усмивката позната?

Тогава пак ще имам всичко -
щом ти си там, от друго нямам нужда!
И глад,и студ,и жажда -
знай, остават само думи чужди...

Но щастието е така измамно,
разбирам аз, когато си отиде...
И чудя се дали безкрай
ще продължавам да те губя!

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??