21.01.2007 г., 0:51 ч.

ДАЛИ Е ЛЮБОВ? 

  Поезия
1030 0 27

ДАЛИ Е ЛЮБОВ?

 

Очите омайни студа ми отвели,

събиран през толкова зими.

Дали е любов? Или просто са взели

лятото меко в късче коприна...

 

В устните благи аз нещо открих

и с моите нежно ги галя...

Дали е любов, лирика, стих,

или просто вратите към рая?

 

В сърцето горещо аз осъзнах -

като в есенен дъжд ме пречисти.

Дали е любов пак не разбрах,

или просто вълшебство от истини...

 

В косите златисти тихо видях

от слънцето снопи отронени...

Дали бе любов аз не разбрах,

или просто е лято от спомени...

 

                            

© Ивайло Яков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??