ДАЛИ Е ЛЮБОВ?
Очите омайни студа ми отвели,
събиран през толкова зими.
Дали е любов? Или просто са взели
лятото меко в късче коприна...
В устните благи аз нещо открих
и с моите нежно ги галя...
Дали е любов, лирика, стих,
или просто вратите към рая?
В сърцето горещо аз осъзнах -
като в есенен дъжд ме пречисти.
Дали е любов пак не разбрах,
или просто вълшебство от истини...
В косите златисти тихо видях
от слънцето снопи отронени...
Дали бе любов аз не разбрах,
или просто е лято от спомени...
© Ивайло Яков All rights reserved.
Прекрасен стих Иво.
Поздрав и усмивка.