15.08.2009 г., 11:41 ч.

Дали е любов 

  Поезия » Любовна
701 0 6

Ти късно дойде във живота ми, бързо си тръгваш -
далеч да отидеш си всяка секунда готов.
И в огън изгарям, или пък си просто замръзвам,
така не разбрала дали пък това е любов.

За миг промени ме и сякаш това е съдбата,
в сърцето ранено безмилостно сложила пръст.
Не искам спокойствие, нито дори свободата,
готова да нося съм тежкия даден ми кръст.

Не чакам награда и никой за нищо не моля,
аз просто получих това, за което мечтах,
но как да намеря във себе си сили и воля
да следвам сърцето, изгубено вече, без страх.

© Гинка Гарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??