26.11.2019 г., 8:17 ч.

Дали е така 

  Поезия » Любовна
324 0 0

Дали е така

 

След мен не искам спомени и слава!

Не искам речи или пък сълзи!

Защото всичко просто отминава.

Остава само болка и мечти!

 

Аз искам просто да съм АЗ! Това е!

Самият аз какъвто и да съм!

Добър ли, лош ли, само Дявол знае!

Не съм роден за да живея в сън!

 

Обичам да обичам! Е, така е!

Животът е любов и суета!

Едва ли истината някой знае?

Остава вечна само любовта!

 

Има ли я-аз това не зная!

Сигурно я има може би!

Ала мисля, че познавам края!

Уж любов! А всичко са лъжи!

 

 

 

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??