Дали е така
След мен не искам спомени и слава!
Не искам речи или пък сълзи!
Защото всичко просто отминава.
Остава само болка и мечти!
Аз искам просто да съм АЗ! Това е!
Самият аз какъвто и да съм!
Добър ли, лош ли, само Дявол знае!
Не съм роден за да живея в сън!
Обичам да обичам! Е, така е!
Животът е любов и суета!
Едва ли истината някой знае?
Остава вечна само любовта!
Има ли я-аз това не зная!
Сигурно я има може би!
Ала мисля, че познавам края!
Уж любов! А всичко са лъжи!
© Георги Иванов All rights reserved.