5.08.2018 г., 1:56 ч.

Дали е тишина 

  Поезия » Друга
460 7 7

Дали това е просто тишина?

Отронен лист от вятъра избяга,

пропърхват нежно птици със крила,

а после дъжд притихнал леко пада.

 

Дали това е просто тишина?

Слънцето небосклона озарява,

светулките заспиват в светлина,

загаснали до вечерта остават.

 

Дали това е просто тишина,

в която всяка мисъл зазвънява?

Със нея ще танцувам във нощта,

Луната за свидетел ми остава!

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??